Tømrere fra Aalborg lægger nyt tag på bogbutik

tømrer aalborg - find den rigtige håndværker

Vores lokale bogbutik i Aalborg har fået lagt nyt tag. Det game tag var efterhånden så ødelagt af vejr og vind at regnen var begyndt at skade de forskellige bøger og forringe kvaliteten af bogservice. Derfor valgte de at få den lokale tømrer Aalborg til at lægge et nyt tag i tagsten. Det nye tagsten tag pynter noget mere end det gamle slidte skiffer tag og giver et pænt og elegant udseende til gamle bogbutik. Stort tak til Tømrer Aalborg for deres flotte arbejde, ønsker du selv at få lagt et nyt tag kan du tage kontakt til dem her på Tømrer Aalborg hvor de tilbyder alt lige fra tagrenovering til installation af tegl, tagsten eller skiffer tag.
De har også lige fået en ny seo optimeret webshop hvor i du har mulighed for t købe forskellige bøger og magasiner online. Det kan du læse mere om her.

Find de rigtige tilbud

Et godt sted hvor du kan finde nogle rigtig gode tilbud på tagsten til dit nye tag er her på f.eks. komproment.dk hvor du enda har mulighed for at bestille tagsten eller tegltag med indbygget solfanger i hvilket er noget som vi regner med bliver rigtig populært over de næste 5 til 10 år.
Vi regner med at indrette en af de nye lokaler i bogbutikken, og regner med at alt er på plads i løbet af den næste måned og deres bogservice vil åbne igen hvor du har mulighed for online at bestille både almindelige bøger men også de nye ebøger til f.eks. sony reader, ipad eller den populære kindle reader fra amazon. Af de 3 vil vi klart foreslå kindle da den er en af de bedste at læse på samt har et rigtig stort udvalg af ebøger til gode prise inde på amazons kindle store. Vi ser dog flere og flere efterhånden er begyndt at bruge deres Iphone eller Ipad som eboglæser, en af fordelene her er baggrundsbelysning der gør at den fint kan bruges også om natten uden at skulle have ekstra lys tændt, hvilket jo er ret fedt. Lidt som de beskriver her på Fokus Forskning i sport og idræt

Hvordan har tingene ændret sig?

Det er interessant at se som udviklingen på tag har ændret sig de sidste 30 år. Før var skifer et af de mest populære valg når der skulle lægges nyt men efterhånden som prisen på dette materiale er steget voldsomt, ja selv på keramisk skifer, er flere og flere gået over til tegl eller tagsten som den foretrukne tagbelægning. Ting som stålplader som kan lægges direkte på dit gamle tag er også voldsomt populært da det er en nem og billig løsning. Du skal bare sørge for at få en professionel som Tømrer Aalborg til at ordne det ellers kan det godt blive dyrt i sidste endda hvis alt ens hårde arbejde skal laves om fordi man har lavet et par fejl eller man risikere at det kun holder i nogle få år inden store dele af det skal laves om fra bunden. Ofte kan nem professionel tømrer lave taget på en 1/3 af den tid som de fleste private handymen skal bruge på jobbet og kvalitet er ofte betydelig bedre. Derfor kan det være rigtig dumt at spare penge på en tømrer og enten prøve at udføre jobbet selv eller hyre den billigste tømrer man kan finde til at lægge dit nye tag når det gamle er ved at have udtjent sin pligt, hvad enten der er tale om et elegant skifer tag eller et klassisk et af tagsten. Hvad du skal vælge er jo lidt en smags sag, og helt op til dig.

Et nyt tag er ofte en af de største udgifter der ved en renovering, men også en af dem som du får mest ud af, både som besparelse på varmeregningen, men også synsmæssigt. Så har du et gammelt slidt tag, så kan det ofte godt betale sig at skifte.

local_offerevent_note juni 22, 2019

account_box Henrik

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *