Læs bøger og se tv på din Iphone

SEO og online marketing

Når du har fået taget en beslutning om at købe en Iphone eller en anden moderne smartphone, så kan du se frem til at få en helt ny og nemmere oplevelse med at se tv og film på farten. For er der noget, som er godt ved en Iphone 5, så er det, at den er kanon til at afspille film og tv. Også selvom du skulle være på farten, og måske ikke er tilknyttet et WiFi netværk. Din nye Iphone afspiller det hele som en drøm, og hvis du ikke skulle være i besiddelse af et par høretelefoner, så er højtalerne også rigtig gode.

Og når du så skal i gang med at se tv eller film på din Iphone 5, så skal du jo have hentet nogle applikationer ned, som du kan bruge til formålet. Og når man snakker om det at streame film på nette, så er der nok rigtig mange, der tænker på Netflix. Og denne løsning er også helt perfekt til din Iphone 5, hvis du gerne vil se film og serier, selvom du skulle være på farten. Applikationen er gratis, og selve Netflix abonnementet koster 79 kroner om måneden, og så kan du også frit bruge Netflix, så meget du vil.

En anden tjeneste, som du kan benytte dig af, hvis du gerne vil se tv på nettet, er TV2 Play. Med et abonnement hos TV2 Play kan du frit se alle TV2’s programmer, som der efterhånden er en del af. Der ligger en del serier online, og samtidig kan du også frit se alle TV2’s kanaler, hvis du har det rigtige abonnement. Et abonnement fra TV2 Play koster, ligesom Netflix, 79 kroner om måneden, hvor du kan benytte dig af tjeneste, så meget som du har lyst til.

Det gode ved tjenester som Netflix og TV2 Play er, at man kan få den første måned gratis, så du lige kan se, om det skulle være noget for dig. Og hvis det ikke er noget for dig, så kan du frit opsige dit abonnement, uden nogle kvaler. Hvis du gerne vil se mange forskellige tv kanaler på din Iphone 5, mens du er på farten, så kan det faktisk også lade sig gøre, hvis du derhjemme har et Stofa eller YouSee abonnement. Så kan du benytte dig af deres applikationer, og ved at logge ind med dit kundenummer, så kan du få adgang til deres webtv på din Iphone 5.
Sidst men ikke mindst er det også muligt at læse bøger, mens du er af sted fra hjemmet, og ikke har fået nogle bøger med, eller bare ikke gider slæbe dem med. Hvis det er tilfældet, så er en Iphone 5 utrolig god at læse bøger på, og der er mulighed for at få rigtig mange bøger ned på din telefon. Du kan både låne e-bøger fra dit bibliotek, eller tilmelde dig en tjeneste som Mofibo, som fungerer ligesom Netflix, bare med bøger. Sidst er der dog også en del gratis bøger, som allerede ligger i Appstore, som du bare kan gå ind og hente ned.

local_offerevent_note juni 22, 2016

account_box Henrik

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *