Bog: Essentielle ting til dit barn

I dag ser vi nærmere på bogen – Essentielle ting til dit barn – af Parenting Magazine. Det er en bog målrettet første gangs forældre, som har til formål at hjælpe med at guide dem igennem junglen inden for babyudstyr. Var du f.eks. klar over forskellen på en babyseng, tremmeseng, juniorseng, barneseng eller rejseseng? Hvilke fordele er der ved at benytte en Ergobaby bæresele? Hvorfor en autostol bør man vælge? Skal du vælge en barnevogn eller kombivogn? Der er masser af spørgsmål, når man får sit første barn, og bogen Essentielle ting til dit barn, har til formål at gøre hele den proces lidt nemmere.

Bogen er udgivet af Parenting Magazine, som er et større Amerikansk forlag fra Florida, der udgav et månedligt blad med fokus på familier og det at være forældre.

De skriver f.eks.
Det at skulle shoppe babyudstyr til sit første barn er for mange en overvældende oplevelse. Der er så mange forskellige typer af babyudstyr at det kan være en hel jungle at finde rundt i.
Hvilke mærker er gode, hvilke skal man holde sig fra? Hvad er en billig bæresele? Og hvilke ting er essentielle og hvilke er blot ren luksus?
I bogen ser de nærmere på de ting er strengt nødvendige som førstegangs forældre, finder de modeller som er billige og stadig i en god kvalitet.
Bogen er fyldt med hundredvis af billeder af babyer og forskellige typer af babyudstyr. En god guide til nye forældre.
F.eks. bruger de 3 sider på blot at skrive om hvorfor man bør købe en vugge til sit barn, og hvad man skal være opmærksom på når man køber vugger. Hvornår går barnet fra vugge til børneseng eller tremmeseng. Hvornår er det stort nok til at skifte fra tremmeseng til juniorseng osv. F.eks. denne side om seo optimering hvor du kan lære mere om børne møbler og den slags.

Bogen er skrevet på en meget humoristisk måde, og den er meget let læselig. Den henvender sig hovedsageligt til unge mødre, som får deres første barn, men også dem som får barn nummer 2 eller 3 vil højst sandsynlig få en del ud af bogen. De mange billeder er med til at gøre den mere let læselig, og hjælper med til at give en god forståelse af det forskellige babyudstyr. Hvilken madras skal du f.eks. benytte til en børneseng? Og hvad med hovedpude? Der er en del spørgsmål, som mange nye forældre vil få svar på i bogen. Faktisk en rigtig god bog på dette område hvis du spørger mig.

Hvilke typer af babyudstyr skriver dem om i boget?

Der kommet vidt omkring i bogen Essentielle ting til dit barn, alt lige fra senge og vugger, til hvilke bleer som er bedst for dit barn. Dog har de ikke henvist til specifikke butikker, men kommer ofte med pris eksempler på nogle af de mange ting som er i bogen. En svær opgave som det at vælge en god og sikker barnevogn, er et af de problemer som bogen kommer ind på. Ellers ser de nærmere på meget af det mest almindelige inden for babyudstyr. Eksempelvis Vugger, babysenge, rejsesenge, autostole, bæreseler og de kommer også en smule ind på opdragelse af sit barn, noget som jeg ikke helt syntes passer ind i bogen. Men meget at det som står er rigtig relevant, og heldigvis skrevet på en god og sjov måde. Læs meget mere om børn, motion og idræt her på siden om forskning i børn og idræt.

I bund og grund er det en ganske udmærket bog hvis man har børn. Bogen er på 123 sider og koster omkring 50 kroner. Så til den pris syntes bestemt den er værd at eje, hvis man lige er blevet forældre. Ellers er der også mange artikel på Internettet om disse emner, dog kan det være lidt nemmere når det hele, som her, er samlet i en stor bog. Jeg vil give den 3/5 stjerner.

Hvad skal man vælge inden for babyudstyr til sine børn?

Der er masser af muligheder når vi taler babyudstyr, og derfor meget svært at finde rundt i de mange ting. Her er også en video som fortæller lidt om hvilke ting som er essentielle til ens første barn. Efter at have læst denne bog, burde du være bedre udrustet til at købe den helt rigtige børneseng eller bæresele. Noget som for mange nye forældre godt kan være lidt af et svært valg.


local_offerevent_note juni 22, 2020

account_box Henrik

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *