Agromek Messens Historie

agromek messen med landbrugsmaskiner

En af de lidt anderledes bøger vi har set nærmere på denne uge er historien om Agromek messen.
Agromek er en af de mange specifikke fagmesser, der henvender sig til en bestemt gruppe. I dette tilfølde er der tale om en messig i Herning som hovedsagligt henvender sig til landbruget.
Der kommer hvert år omkring 20.000 besøgende, hvoraf cirka en femtedel er udlandske besøgende. Hertil skal så lige nævnes at messen er gratis for udlandske gæster som et forsøg på at trække flere af den slags til. På Agromek messen finder man et stort udvalg af de nyeste traktorere, majetaskere og marksprøjter. Du finder nye tiltag til moderne landbrug og får en smag på hvad du kan finde på market allerede fra næste år, disse ting er alle med til at gøre Agromek til en af de mest populære landbrugs messer i NordEuropa. Du kan læse meget mere om selve messen her på danfoil.dk – Agromek Messen.

Agromek messen afholdes hvert år i November måned, i år bliver datoen 27.-28. november 2012 og det koster 100 kroner at få entre til messen. Dog kan du blive inviteret af en de mange udstillere hvilket givet en pæn rabat.

Bogen her går i dybden med hvornår messen startede, hvorfor de første landmænd gik sammen og tog initativ til at få banket dette store projekt på benene og vi får et godt indblik i udvilkingen af hvad der bliver udstillet på messen gennem årene. Faktisk en ganske god måde at få godt overblik over udveklingen i Dansk landbrug over de sidste 30 år. Boget er flot dekoreret med billeder af både moderne og klassiske landbrugsmaskiner så som marksprøjtere, ballepressere og meget meget. Hvis man interessere sig bare lidt for landbrug kan denne bog om Agromek messens historie bestemt anbefales, især da prisen ligger på beskedne 69,- så er det noget man bestemt bør overveje. Jeg var dernede sidste år og fik rigtigt meget ud af det selvom jeg jo ikke lige vil betragte mig selv som en landmand på nogen måde. Men jeg har dog stadig en del interesse for have og natur generelt.
De er altid sjovt at se de mange nye landbrugsmaskiner der udstilles og hvilke tiltag landmændende i år har gjort for at gøre lidt ved klimaet og reducere udledningen af Co2.

local_offerevent_note juni 22, 2012

account_box Henrik

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *