5 gode advokat bøger

Det kan godt være, at jurastudiet er slut, men det betyder ikke, at du kan lægge bøgerne fra dig. Det er nu, du skal læse alle de nyttige bøger, du kan få fat i. Spar dig selv for år med utallige fejltagelser og dårlige vurderinger, og lær af erfarne advokater og veteraner fra den juridiske branche.

Uanset hvor travlt du har, så prøv at finde et par minutter hver aften før sengetid til at læse en nyttig bog. Hvis læsning ikke længere er din ting, findes de fleste af disse i form af lydbøger, som du kan downloade og smide på din telefon eller lytte til en podcast på din pendling til kontoret eller mens du arbejder hjemmefra.

Læs mere her på Typer af advokater

Vores top 5 favoritbøger for enhver advokat er følgende, uden nogen særlig rækkefølge:

The 7 Habits of Highly Effective People af Stephen Cove

Opdag tips og idéer til at løse personlige og professionelle problemer og giver en vej til et retfærdigt og moralsk liv, der gør det muligt for enhver person at tilpasse sig til forandringer og udnytte muligheder. Bogen indeholder også nyttige ressourcer til at fortsætte din udvikling efter bogen. Et must have for alle advokater eller blot folk som er vilde med jura. Bestemt en af mine favoritter.

How to Argue & Win Every Time: At Home, At Work, In Court, Everywhere, Everyday af Gerry Spence

Selv om den er af lidt ældre dato, så er “How to Argue & Win Every Time: At Home, At Work, In Court, Everywhere, Everyday af Gerry Spence” stadig relevant i dagens retssale og samfund. At lære at argumentere kan synes begrænset til retssalen, men det er en nyttig færdighed, der kan anvendes strategisk i næsten alle aspekter af vores liv. Denne bog giver forfatterens love for argumentation og minder enhver advokat om, at de er i stand til at fremføre det vindende argument i enhver situation. Faktisk er dette en af mine favorit bøger inden for advokat genren.

Making Your Case: The Art of Persuading Judges af Antonin Scalia og Bryan A. Garner

Et vidnesbyrd om både at tale og skrive overbevisende – en nødvendig færdighed for enhver advokat, der ønsker at få succes. Forfatterne præsenterer deres idéer om overtalelse, men gør det på en underholdende måde, så man bliver ved med at vende bladet. Denne bog dækker alle de færdigheder, der er nødvendige i retssalen, lige fra at skrive juridiske sagsakter til mundtlige argumenter. Er især utrolig velegner til nyuddannet advokater og jura studerende.

MacCarthy on Cross-Examination af Terence MacCarthy

Denne bog er en god læsning for enhver procesadvokat, da den går i detaljer med, hvordan man håndterer ethvert vidne i vidneskranken. MacCarthy giver eksempler fra den virkelige verden for at illustrere sine tre hovedpunkter, som går gennem hele bogen. ABA anbefaler denne bog og tilbyder den endda til medlemmer til en særlig pris. Så igen en perfekt bog til dig der ønksker at blive en bedre procesadvokat eller blot at lære lidt mere om jura og love.

5 eksempler på en god advokat krimi

Et civilt søgsmål af Jonathan Harr

Loven er kompleks og antager mange former – nogle gode, andre uønskede. Denne bog afdækker lovens grimme sider og viser, at retfærdighed nogle gange kan være undvigende ved at dykke ned i en sand historie om en vanskelig sag mod to virksomhedsgiganter. Hvis du ikke mener, at du har tid til at læse 500 sider, findes der også en film af samme navn med John Travolta, Robert Duvall m.fl. i hovedrollerne. Dog når filmen slet ikke op på samme niveau som boget her, og dette på trods af det faktisk er en ganske udmærket film.

Bøger er en fantastisk måde for advokater at udvide deres viden på og vokse i både deres professionelle og personlige liv. Men også blot som spændende læsning til dig som elsker jura og historier om retssager og lignende. Heldigvis findes der et hav af spændende bøger inden for advokat genren, både bøger baseret på rigtige historier, krimier og fiktive. Men et godt sted at starte er med de 5 bøger som jeg kort har fortalt lidt om her i denne lille bog anmeldelse.

local_offerevent_note oktober 2, 2022

account_box Henrik

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *